Heisann! Så gøy å se at du fant nettsiden vår!

Bak navnet Steintøff finner du Grete Bakken, bosatt på Flatåsen i Trondheim, og Arne Eidsli som holder til i Børsa. Vi lager smykker og andre saker, hovedsakelig med stein, og all stein er garantert norsk! Det meste har vi funnet selv, på turer i fjæra eller langs vei og sti. Noe blir det smykker av, og noe blir til skulpturer.

Alle produktene du ser på denne nettsiden er laget av Grete Bakken så fremt ikke annet er oppgitt. Arne Eidsli sine produkter finner du på vår Facebookside, og de kan bestilles ved å sende oss en melding via Facebook.

Vi har ikke noe butikk eller fast utsalg. Dette er bare en hobby! Vi deltar på noen håndverksmesser av og til. Her på nettsiden kan du kan betale med PayPal eller med kort. Ønsker du heller å betale med Vipps eller direkte til konto, så send en mail med info om hva du ønsker å kjøpe, så får du betalingsinfo.

Siden jeg var liten jentunge og vokste opp i fjæra, har jeg hatt saltvann i håret og stein og skjell i lommene. Jeg har nå holdt på med steinsliping i noen år, og kan av og til observeres med slipestøv i håret også. Og det har hopet seg opp med produkter her hjemme, og stein ligger i haug og dung rundt veggene. Derfor denne nettsiden i håp om å få solgt noe. Kjøper du et produkt eller flere, så støtter du drømmen om å fortsette med denne hobbyen!

Jeg har veldig lite kunnskap om geologi, bergarter og sånne ting. Så det er dessverre ikke så mye av det jeg har som er merket med hvilken type stein/bergart det er. Skulle du være en stein-nerd som får kløe i fingrene etter å hjelpe til med å sette riktig navn på alt så er det bare å rope ut. (Evt. sende en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., det er kanskje det enkleste.) Jeg må innrømme at det er artigere å være kreativ og forme stein enn å studere og lære om den. Men med tiden håper jeg å kunne lære mer.

Chainmaille har jeg holdt på litt med de siste årene, der jeg monterer sammen små ringer til lenker og smykker. Jeg lager også en del i perler. I tillegg har jeg også kort, malerier og drømmefangere med mere.

En annen hobby jeg har er katt, og jeg lager en del katteleker, samt smykker, bilder og kort med katter på. Derfor har det blitt en egen "avdeling" i nettbutikken som heter Kattehjørnet.

Hilsen til alle steingale og steintøffe, fra Grete


 

Logg inn